a Dobrodošli ...
... na službene stranice političke stranke HSLS - ogranak Korčula! Cilj nam je i na ovaj način približiti javnosti naše opće programske odrednice i aktivnosti kako bi nas mogli bolje upoznati, ali i sebe, vaša očekivanja i vaše mjesto u korčulanskoj i široj političkoj zbilji. Bit će nam posebno drago ako su i vaši stavovi i životne odrednice bliske našima. Ako nisu, mi konkurentnost i raznolikost smatramo poticajem koji treba biti uzajamni korektiv i motivacija na putu do cilja.
Poštujemo svakog pojedinca, njegovo pravo na osobnost, pravo na drukčiji stav, pa i pravo na pogrešku.. Zadovoljan čovjek - pojedinac i stabilna obitelj kao temelj zajednice društva su za nas izvor djelovanja ali i cilj.
Programske odrednice, nisu nabrojeni konkretni projekti, već zacrtana metodologija djelovanja, odnos prema čovjeku i stvarima, te ciljevi kojima težimo. Stranica novosti i priopćenja je najdinamičnija. Sadržajno će izražavati naše stavove, zaključke i priopćenja. Na stranici - Pristupnica, možete pronaći proceduru za pristup stranci.

Ako smo vas ičim pozitivno ili negativno zagolicali, javite nam se. Posebno se radujemo simpatizerima ali i svima onim akoji nam na bilo koji način žele pomoći ili surađivati sa nama.

Zdravi i veseli bili!
HSLS - ogranak Korčula