srdjan.gif (18127 bytes) Nova knjiga
SRĐAN DUHOVIĆ
"Život u sjeni"


Žrnovski pjesnik, naš susid i prijatelj, Srđan Duhović, ovih je dana izdao svoju četvrtu knjigu  pjesma. Osobno sam bio oduševljen saznanjem da u ovo šturo vrijeme postoje ljudi, koji imaju dovoljno energije za pisanu riječ. Srđan za sebe kaže: "Nisam čovjek, nego vrač. Blago onima koji su takvi." Srđane, svaka čast! Stvarno si vrač.

Knjiga sadrži 40-tak pjesma na 80 stranica, u tvrdom je uvezu te je tiskana na vrlo kvalitetnom sjajnom papiru. Kvalitetom je nadmašila sve dosadašnje. Cijena knjige je 70 kuna (plus poštarina) te je možete nručiti direktno od autora:

Gosp. Srđan Duhović
20275 Žrnovo
Hrvatska
Tel 020 721-372

 

 
Srdjan Duhovic 29. prosinca 1999. - Promocija nove knjige
U organizaciji gradske knjižnice "Ivan Vidali", sinoć je u hotelu Korčula održana promocija knjige pjesama "Život u sjeni" autora Srđana Duhovića iz Žrnova. Knjigu je predstavio dr. Živan Filippi. Ovaj izniman kulturni događaj u gradu je privukao neuobičajeno veliki broj posjetitelja, koji su uživali u Srđanovim stihovima te u klapskoj pjesmi, jedne od najboljih muških klapa u Hrvatskoj, klapi Kumpanji iz Blata.
Kolovoz 1999. - Srđan na susretu Poezija i Vino
Nedavno je žrnovski pjesnik Srđan Duhović sudjelovao u Sloveniji, na međunarodnom susretu POEZIJA i VINO - MEDANA 1999. Srđan je kroz svoju poeziju predstavio dvije tisuće godina staru tradiciju pripreme vina GRK. Možete ga vidjeti gdje recitira svoju pjesmu Kruh (potreban Real player G2 sa Real video G2 plug-in)
click here.